Zlatý hattrick juniorek z Východního bloku, v kategorii open vyhrál PeaceEgg

29. 04. 2024
Adéla Novotná
Petr Kotěšovec

O víkendu 13. - 14. dubna se ve Slatiňanech konalo oblíbené juniorské mistrovství. V kategorii open soutěžilo, stejně jako loni, 9 týmů. Příjemným překvapením ale byly women týmy, jejichž počet od loňského JMČR stoupl z 6 na 10.

V open kategorii se do semifinále probojovaly týmy Atrofované ruce, Terrible Monkeys, PeaceEgg a F.U.J. Místo ve finále si poměrně s přehledem získal PeaceEgg výhrou nad F.U.J 12:7, mnohem těsnější souboj pak proběhl mezi Atrucem a Terrible Monkeys s finálním skórem 14:13. Ve finále si zlato pojistil PeaceEgg, který nad Atrucem vyhrál 15:6. Napínavý však byl souboj o bronz, který skončil universe pointem, ve kterém zabodovali hráči Terrible Monkeys, a odvezli si tak do Prahy medaili.

Ve women kategorii se v boji o medaile potkaly hráčky týmů Východní blok, PeaceEgg, 3SB a Kachny Příbram. Letos, stejně jako loni a předloni, svou převahu ukázaly hráčky Východního bloku, které si v semifinálovém i finálovém zápase s velkým bodovým náskokem obhájily titul. Stříbro vybojovaly hráčky Kachen a bronz si společně s oceněním Spirit of the Game odvezly hráčky z týmu PeaceEgg - v kategorii open Spirit putoval také do Písku.

Gratulujeme všem týmům k jejich úspěchům a děkujeme týmu Terrible Monkeys za organizaci!

Autor: Adéla Novotná
Foto: Petr Kotěšovec
Publikováno: 29. 04. 2024

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů