Gymnázium Písek si ze Středoškolské ligy již potřetí v řadě odváží zlato

10. 07. 2024
Adéla Novotná
Petr Kotěšovec

Letošního ročníku Středoškolské ligy se zúčastnilo 46 škol - kromě navýšení počtu škol je také skvělou zprávou to, že se opět podařilo vrátit ligu i do Olomouce, takže se od letošního ročníku turnaje opět konají stabilně v 6 městech.

Na finálový turnaj, který se odehrál 5.6. na pražské Aritmě, přijely školní týmy ze všech koutů Česka. Bronz si odváží České Reálné gymnázium z Českých Budějovic. Gymnázium Písek, které ovládlo uplynulé dva ročníky, se ve finále utkalo s Gymnáziem Žďár nad Sázavou. V zajímavém zápase si Písek opět dokázal se soupeřem poradit a kromě titulu si odváží i zlatý hattrick.

Princip středoškolské ligy spočívá v tom, že je vždy podzimní a jarní kolo a školy se mohou samy rozhodnout, do kolika měst se chtějí v daném kole jet poprat o body. Body se poté sečtou a 16 nejlepších týmů se utká v Praze v boji o medaile.

Výhercům gratulujeme a budeme se těšit na podzim, kdy odstartuje nový ročník!

Autor: Adéla Novotná
Foto: Petr Kotěšovec
Publikováno: 10. 07. 2024

Jak začít hrát frisbee
Chceš začít hrát frisbee a nevíš jak na to? Pomůžeme ti.
Dozvědět se více
Kalendář turnajů
Všechny akce najdeš v termínovce.
Sdílená složka
Dokumenty na jednom místě zde.
Newsletter
Pokud patříš k bývalým hráčům, nebo hraješ už jenom příležitostně, odebírej náš newsletter a zůstaň s námi v kontaktu. Budeme tě informovat o tom co se děje, o akcích, které budou pro tebe nebo by tě mohli zajímat. Newsletter posíláme většinou tak jednou za dva měsíce.
Neváhej a přihlaš se!
Přihlásit
Evidence členů
Pro zástupce oddílů
Online scoring